دستگاهها و تجهیزات این مرکز توانایی آزمون انواع پارامترهای لازم نظیر بهره، پترن تشعشعی، جهتدهی، پلاریزاسیون، نسبت محوری، و پارامترهای امپدانس (Z , Return loss , V.S.W.R ) هر نوع آنتن را در فرکانسهای مختلف و به روش میدان دور را دارند.
بخش فرستنده شامل سیگنال ژنراتور از نوع سینتی سایزری است که سیگنال فرکانس مورد نظر را با ثبات فرکانسی بالا تولید میکند؛ به این ترتیب سیگنال تولید شده از آنتن فرستنده تشعشع میشود. در بخش گیرنده آنتن مورد آزمایش توسط پوزیشیونر با سرعت مناسب حول محور خود به چرخش در میآید و در هنگام چرخش سیگنال دریافتی در هر لحظه توسط کابل Low Loss به سیستم LNA و اسپکتروم آنالایزر منتقل میشود.
ماکزیمم توان سیگنال دریافتی در هر لحظه توسط اسپکترم آنالایزر اندازه گیری و اطلاعات توان سیگنال دریافتی از طریق کابل GPIB به کامپیوتر منتقل میشود و در پایان اطلاعات موجود توسط برنامه نرم افزار تهیه شده توسط دانشگاه خواجه نصیر در محیط Matlab بصورت پترن تشعشعی رسم میشود.
مرکز آنتن در حال حاضر بهعنوان تنها مرکز استاندارد برای آزمون و اندازهگیری آنتن در پارامترهای گوناگون در کشور مشغول به فعالیت است. پس از تجهیز این مرکز، با توجه به ظرفیتهای مرکز آنتن شرکت تکتا در استان البرز تا حد توان تقریبا همه روزه مورد استفاده تمامی سازندگان آنتن، طراحان و محققان داخلی اعم از سازمان صداوسیما، شرکت مخابرات ایران و شرکتهای وابسته و صنایع مختلف مخابراتی، نیروهای نظامی، دانشگاهها و … قرار میگیرد؛ بهطوری که این مرکز قبل از آن که متعلق به شرکت یا سازمان خاصی باشد، بهصورت یک مرکز ملی در خدمت به صنعت کشور در حال فعالیت است تا نیاز را در این حیطه تامین کند.