ابراهیم محمودزاده

رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران


رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران: توسعه فیبرنوری انتهای کار ما نیست و نخستین گام برای ایجاد زیست بوم جدید مخابرات است.

رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران با اشاره به ایجاد زیست بوم جدید در مخابرات که یکی از آنها توسعه فیبر است، گفت: امروز بنا داریم که بتوانیم یکی از موضوعاتی که در حوزه مخابرات پیگیری کنیم توسعه فیبرنوری است تا بتوانیم نگار جدیدی در حوزه مخابرات ایجاد کنیم.
ابراهیم محمودزاده در مراسم آغاز عملیات اجرایی نهضت جهادی توسعه فیبرنوری مخابرات ایران در استان گلستان گفت: توسعه فیبرنوری انتهای کار ما نیست و نخستین گام برای ایجاد زیست بوم جدید مخابرات است.
محمودزاده ادامه داد: امروز ما نیازمند یک مدل کسب و کار برای مخابرات در همه استان ها و کشور هستیم، مدل های کسب و کار به عبور از بن بست استراتژیک کمک می کند.
رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد که در حال حاضر «در حوزه مخابرات فقط بر برخی زیرساخت ها کار کردیم، با توجه به سایر حوزه ها امروز باید تحولی در بخش مخابرات و فناوری ارتباطات ایجاد کنیم.»
گسترش روش‌های ارتباط راه دور و در نتیجه آن دقت، سرعت و تسهیل انتقال اطلاعات با سیستم‌های مخابرات نوری یکی از مهم‌ترین مباحث درعلم ارتباطات جهان امروز است که در بستر مخابرات نوری مهیا شده است.
تار یا فیبر نوری یا فایبر نوری (Optical fiber) رشته‌های باریک و بلندی‌ست که از ماده‌ای شفاف و شیشه‌ای ساخته شده و می‌تواند نوری را که از یک سر به آن وارد شده، از سر دیگر خارج کند. فیبر نوری پهنای باند بسیار بلندتر از کابل‌های معمولی دارد و می‌تواند داده‌های تصویر، صوت و داده‌های دیگر را در پهنای باند بالا تا ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه و حتی بالاتر انتقال دهد.
یکی از مهم‌ترین موارد استفاده از مخابرات نوری، تسهیل انتقال سیگنال‌های اطلاعات دیجیتالی‌ست که قابلیت تقسیم‌بندی در حوزه زمانی را امکان‌پذیر می‌کند؛ دراین صورت مخابرات دیجیتال پتانسیل کافی برای استفاده از امکانات مخابره اطلاعات در بسته‌های کوچک دیتا را دارد.
شرکت تکتا با چهل‌وچندسال سابقه در حوزه تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی یکی از شرکت‌های پیشتاز در این حوزه‌ شناخته می‌شود که در ورود این تکنولوژی به کشور و تکوین آن نقش مهمی ایفا کرده است.

دیدگاه ها غیر فعال هستند.